Origen i trajectòria de l'empresa
La idea d'elaborar pasta i gelat de manera artesanal i de qualitat va néixer en un establiment familiar a Barcelona en 1967. Anys més tard, amb esperit imperfecte però creatiu, LA TORINESE, S.L., sota la marca Sandro Desii, va voler anar més enllà amb els seus productes amb la intenció d'unir el respecte a l'herència dels mètodes d'elaboració artesans amb l'aposta pel valor afegit d'idees innovadores i revolucionàries.
En l'actualitat, el nostre producte i la filosofia Sandro Desii aposta sota el concepte “Mediterranean Food Experience”, per una cultura gastronòmica sense fronteres i la seva presència ja és una realitat en diversos països.
Qualitats dels nostres productes: Excel·lència, Qualitat, Saludables, Artesans, Herència gastronòmica, Creatius
Els nostres valors: Artesania, Recerca, Tradició, Disseny, Innovació, Passió
Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?
En primer lloc, l’assessorament i acompanyament en tot el procés de compra d’una nau industrial, obtenint ajudes pel finançament del projecte.
No només destacaria la consecució final dels ajuts, sinó també en com ens van ajudar a preparar la documentació per aconseguir-los, com es van implicar en l’operació, com ens van mantenir informats en tot moment en l’evolució dels ajuts i, sobretot, en l’empatia mostrada en tot moment per la bona finalització de la nostra operació.