Origen i trajectòria de l'empresa
Làctics Ubach és una empresa d’Osona, concretament de Vic, dedicada a fer làctics des de l’any 1939. Fidel Ubach va començar a elaborar mató i formatge semi curat de vaca i els seus fills Domènech i Ramon es van unir a l’empresa familiar. Especialistes en formatges i productes làctics artesans, avui dia, és la tercera generació d’Ubach qui gestiona el negoci familiar. Els germans, Carles i Marc, fills d’en Ramon Ubach que, com a mestre formatger artesà continua elaborant el formatge i formant els seus fills, estan al capdavant de Làctics Ubach per a continuar el llegat i la producció artesana de l’avi Fidel Ubach.
A Làctics Ubach elaboren una gran gamma de productes làctics com iogurts, flams, cremes, quefir, mató, formatge fresc i tota la línia de formatges semi curats i curats de vaca, cabra, ovella i búfala.
Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?
Avalis ens aporta la possibilitat de continuar invertint en maquinària i nous projectes per a assolir la nostra missió i créixer com a empresa sostenible i innovadora per ser més competitius.