Imprimeix

Banc de Santander i Avalis de Catalunya amplien el límit de formalització fins a 75 milions

santander avalis4

D’esquerra a dreta, els representats del Banc Santander, Sr. Xavier Cañadó i el Sr.Luis Herrero Borque, a la dreta els representats d’Avalis, el Sr. Josep Sanromà i el Sr. Josep Lores


El passat 17 de Juliol de 2017 es va signar una addenda sobre l’acord de col·laboració financera que es va subscriure el 2014 entre el Banc de Santander i Avalis de Catalunya, ampliant el límit per la formalització d’avals fins als 75 MM €. Cal recordar que el passat 20 de febrer ja es va realitzar la primera ampliació de formalització d’avals de 30 MM fins als 50 MM d’euros.


L’acord té com objectiu la prestació de serveis coordinats als socis partícips d’Avalis per recolzar el desenvolupament de la seva activitat econòmica, la millora de la seva gestió, productivitat i innovació tecnològica, així com facilitar la seva implantació a l’exterior.


L’acord ha estat signat el conseller delegat d’Avalis de Catalunya, Sr. Josep Lores i com a representant del Banc Santander, el Sr. Luís Herrero Borque, subdirector general de Banco Santander i responsable a Catalunya.