Imprimeix


urbanBrands

Empresa: Urban Brands SL
Tipologia: Pime
Client: Morgan Recchia -Director d'Operacions
Sector: Moda
Producte: Préstec ICO
Avalista: Avalis de Catalunya, SGR
Finalitat: Apertura d'una botiga premium multi marca

 

Origen i trajectòria de l'empresa

URBAN BRANDS SL es va fundar en 2017 i els seus socis sumen més de 50 anys d'experiència en el sector. Forma part del grup d'empreses format per Ginve Modes, SL i American Brands, SL. La seva activitat és la venda a l'engròs de tota classe de peces de vestir i accessoris principalment de marques americanes.

Especificitats del sector

Es tracta d'un sector molt competitiu, en el qual és important avançar-se a les col·leccions de moda perquè així pugui arribar a les botigues i cadenes minoristes.


Urban Brands, SL es dedica a la venda a l'engròs de peces de vestir i accessoris principalment de marques americanes, tals com Calvin Klein, Tommy Hilfiger, etc. Compta amb contractes d'exclusivitat de marques conegudes i de territori.

Fins al moment s'ha dedicat a vendre a botigues i cadenes de tipus mig que venen al detall, però ara complirà el seu projecte d'obrir una botiga multimarca premium principalment de marques americanes a Barcelona per a així arribar directament al client. El nínxol de mercat és gent a la qual li agrada el disseny i estil de les marques que Urban Brands, SL comercialitza.


Compten amb clients estratègicament situats en les principals ciutats metropolitanes, així com amb les seves plataformes de venda a l'engròs situades als Estats Units, Regne Unit, Espanya, Nord d'Àfrica i Amèrica del Sud.

Previsió de futur de l'empresa

Les previsions de futur de Urban Brands, SL són molt interessants, perquè amb la posada en marxa d'aquesta nova botiga pròpia multimarca premium serà capaç d'arribar als seus clients directes. L'experiència dels seus socis i formar part d'un grup d'empreses amb experiència fan que el futur de Urban Brand es presenti de manera molt positiva.


Es preveu que hi haurà un creixement a nivell internacional, ja que entre altres, compta amb contracte d'exclusivitat de marques com Levi’s per a Àfrica.

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

La garantia d'Avalis ha permès obtenir finançament a llarg termini amb la possibilitat d'obrir una nova botiga a Barcelona. El projecte contempla la creació de llocs de treball.