Imprimeix


omnia2int

Empresa: Omnia 2 International SL
Tipologia: Pime
Client: Jaume Altet Girbau
Sector: Mosquitera 
Producte: Préstec
Avalista: Avalis de Catalunya, SGR
Finalitat: Creixement companyia

 

Origen i trajectòria de l'empresa

Omnia 2 International SL és una empresa ubicada a Terrassa i va ser fundada a l’any 2002. Jaume Altet, fundador de la companyia, va vendre Fivent S.A que fins al 2007 va ser la major fabricant de mosquiteres en barra a Europa. Al 2008 va crear la companyia Omnia 2 International i actualment torna a liderar el mercat de la mosquitera a Espanya i Amèrica Llatina.


Omnia 2 International entén el seu treball com un projecte d'excel·lència, on la innovació en el producte i el servei als seus clients cimenten la seva forma de treballar.

Aquesta filosofia de treball i esforç al servei dels seus clients ens ha suposat estar presents en tres continents: Europa, Amèrica Llatina i Àfrica, i que els seus productes estiguin instal·lats en mes de 45 paises.

Els seus productes són fabricats en una àmplia gamma de solucions per a mosquiteres: components en barra, pre-fabricats, kits ajustables i de bricolatge, a mesura, etc. Ofereixen solucions concretes per a la indústria i la distribució a nivell global. L’objectiu de la companyia en els darrers anys ha estat continuar amb l’evolució dels productes de Fivent S.A i d’aquesta manera ampliar-los i millorar-los, el que ha produït un creixement de la xifra de negoci anual superior al 40%.

Als seus clients els hi garanteixen un producte amb disseny, funcionalitat i tècnica, amb una oficina sempre al seu servei.

Especificitats del sector

El sector de la mosquitera es tracta d’un sector que ha experimentat diversos daltabaixos en els darrers anys. A l’any 2008 va patir una gran crisis que va durar pràcticament fins l’any 2014. Des del 2014 fins ara el mercat està creixent de manera considerable.


Dins del sector de la mosquitera d’alumini, Omnia 2 International és líder absolut tant a nivell de Catalunya com a nivell d’Espanya: està situada entre les 4 primeres empreses del sector.

Previsió de futur de l'empresa

Com a empresa líder en el sector es preveu que el creixement sigui de forma considerable tant a nivell nacional com a nivell internacional.


Omnia 2 International actualment està principalment centrada i vol créixer en el mercat italià i centre americà.


Objectius futurs de l’empresa:


-La seva previsió de vendes anuals supera els 4.000.000 €.
-Posicionar-se com a líder del sector en els mercats d’Espanya i Centre América.
-Les previsions pel trienni, 2019-2021 són de creixements del 40%, 30% i 30% respectivament.

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Treballar juntament amb Avalis ha estat de gran ajuda per a poder comptar amb finançament de circulant a llarg termini i d’aquesta manera poder abordar el creixement de la companyia en els darrers anys.