Imprimeix


boraz

 

Empresa: Restaurante Raíces Mendoza SL

Tipologia: Pime

Client: Borja Mendoza Ramos - Soci

Sector: Restauració

Producte: Préstec

Avalista: Avalis de Catalunya, SGR

Finalitat: Inici Activitat

 

Origen i trajectòria de l'empresa

El Restaurant Raíces Mendoza SL és un establiment situat al carrer Muntaner de Barcelona. Va ser fundat l’octubre de 2019 amb l’objectiu principal de satisfer gastronòmicament als seus clients i convertir els seus serveis de cuina en una experiència única.

 

Especificitats del sector

Es tracta d’un sector en el qual el públic és molt exigent. Tot i això, des del Restaurant Raíces Mendoza tenen molt clar on volen arribar, considerant un èxit la seva proposta culinària on ofereixen plats clàssics i avantguardistes, treballant amb productes de proximitat. A més el restaurant es troba al centre de Barcelona en un carrer de gran afluència de pas.

 

Previsió de futur de l'empresa

El principal objectiu de l’empresa a curt termini és que els clients entenguin la proposta culinària que plantegen, apostant principalment per la màxima qualitat dels productes així com l’elaboració i presentació dels plats.

A llarg termini, l’objectiu de l’empresa és mantenir una bona cartera de clients i obtenir el seu reconeixement a més de poder obrir altres restaurants.

 

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Treballar amb Avalis de Catalunya SGR, ha sigut de gran utilitat per al restaurant ja que ha tingut una menor càrrega financera i això ha permès una millor gestió diària del restaurant i poder aconseguir més ràpid els nostres objectius.