Imprimeix


torremirona1

 

Empresa: Navata Torremirona Hotel SL

Tipologia: Pime

Client: Torremirona Relais Golf & Spa Resort

Sector: Hostaleria

Producte: Préstec línia liquiditat Covid-19

Avalista: Avalis de Catalunya, SGR

Finalitat: Liquiditat

 

torremirona2

 

Origen i trajectòria de l'empresa

Torremirona Relais Golf & Spa Resort, és un complex vacacional referent en salut, esport i relax.


Havent iniciat la seva activitat l'any 1989, el complex d'oci Torremirona Golf & Spa Resort s'ha convertit en un referent per a tota mena de visitants, un lloc on es barregen les millors vistes de l'Empordà, una ubicació estratègica i una diversificació de producte que permet satisfer a tot tipus d'usuaris. El complex s'ha convertit en un lloc de referència per al turisme esportiu, on els equips de futbol professional preparen les seves complexes temporades i on es pot gaudir del golf, el tennis, el pàdel, la natació i el ciclisme en un entorn que combina la gastronomia autòctona i una riquesa cultural magnífica. "Volem ser un referent en la desestacionalització de la temporada turística, en el tracte amb els equips de treball i sobretot en la qualitat dels nostres serveis", manifesta el seu gerent, Yassine Bouallala.

 

Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Segons Bouallala “La reducció de la demanda ocasionada per l'efecte de la Covid-19 serà conjuntural, i per això cal vetllar perquè les empreses tinguin marge de maniobra a curt termini, que permeti millorar fins i tot més el producte en aquest període de transició".
El suport proporcionat per Avalis és una pedra angular en aquest sentit, permetent enfocar les prioritats a millorar la competitivitat de l'establiment sense perdre el focus en la qualitat.
Per aquesta raó, la col·laboració amb Avalis suposa una injecció no sols de liquiditat, sinó també de confiança.