Origen i trajectòria de l'empresa
Paula Franco Pastisseria va ser fundada el 2021 amb l'obertura del seu primer obrador amb cafeteria i degustació a Castelldefels, ciutat natal de la Paula. L'objectiu de la pastisseria és oferir a la nostra clientela productes 100% artesans, elaborats amb receptes pròpies que combinen la tradició pastissera amb les últimes tendències.
La Paula va iniciar la seva formació en pastisseria amb Maria Selyanina al PastryCampus, i més tard va completar el curs de Pastisseria i Bolleria a l'Escola Hofmann de Barcelona.
Actualment, comptem amb diverses línies de negoci, amb dues botigues, a Castelldefels i Sant Just Desvern amb cafeteria i degustació, el servei a professionals com altres cafeteries i restaurants i el servei a càtering per a empreses. Tot això amb la visió de continuar creixent.
Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?
Treballar amb la garantia d'Avalis ens va permetre crear l'empresa i obrir la nostra primera pastisseria amb obrador. Després de tres anys, Avalis ha estat decisiu per obtenir el finançament necessari per a l'obertura de la nostra segona pastisseria i per adaptar el nostre sistema de producció i la maquinària a les noves necessitats, permetent-nos continuar creixent. Estem molt agraïts a Avalis per la seva gestió i acompanyament durant tot el procés.