Des de l’any 1965, la Bodega Montferry ofereix tapes i entrepans per a acompanyar els vermuts. Aquest celler històric, ubicat al barri de Sants, ha preservat la seva essència de bar-celler, convertint-se en part de la història gastronòmica i punt de trobada del veïnat.
Al llarg dels anys, Bodega Montferry ha anat perfeccionant la seva proposta culinària, creant entrepans que combinen ingredients clàssics com el de sardines amb alvocat o el de croquetes. El local conserva l’encant dels antics cellers de Sants i manté el receptari de la cuina tradicional popular catalana.
L’any 2022, la Bodega Montferry original es va veure forçada a traslladar-se de local, instal·lant-s’hi al Passatge de Serra i Arola, 13, a pocs metres de l’anterior, ja que el propietari de l’establiment va decidir enderrocar-lo després de la finalització del contracte de lloguer.
Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?
L’ajuda d’Avalis ens ha sigut essencial per a poder continuar amb el nostre projecte, mantenint la tradició i la imatge del celler original. El seu suport i les facilitats per a obtenir el finançament ens han permès accedir a obtenir l’ajuda econòmica necessària per a la compra del nou local, evitant haver de tancar o traspassar un negoci amb una trajectòria tan consolidada.