El grup de restauració LA CUINA SANA va néixer el 2008 amb un establiment nou al Parc de Negocis World Trade Center de Cornellà. Des del principi, es va especialitzar en un servei de restauració orientat al take away per esmorzars i dinars, adreçat principalment a un públic d'oficines. També va oferir un servei de microcatering per cobrir les necessitats diàries de reunions, esmorzars i dinars de treball.
Malgrat les crisis polítiques i sanitàries dels darrers anys, LA CUINA SANA ha mantingut un notable creixement gràcies a la seva capacitat d'adaptació als nous entorns i necessitats. Actualment, compta amb un restaurant central al WTC, LA CUINA SANA, i diverses Cuinetes: cantines d'empresa ubicades en companyies de primer nivell amb un volum mitjà de personal (300 – 1000 treballadors). Aquestes cantines són ateses in situ o a través del lliurament diari des de la cuina central.
A més, l'activitat de càtering orientada als esdeveniments d'empresa ha estat una línia de desenvolupament fonamental, amb un gran volum de serveis petits i mitjans quotidians, així com diversos esdeveniments de gran envergadura al llarg de l’any. Tot això ha estat possible gràcies a la inversió en la formació i l'estabilitat d'un equip humà compromès, que garanteix la qualitat i l'eficàcia al servei ofert
Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?
Després de la COVID, la garantia d'Avalis ha estat determinant per accedir al finançament bancari necessari per a abordar les inversions en noves Cuinetes i la transformació de les capacitats productives. Aquest suport ha permès adaptar-se a les noves circumstàncies i volums, superant les lògiques dificultats dels darrers anys, que d’altra manera haurien estat gairebé inabordables a curt i mitja termini.